Servicii conexe lucrărilor de pardosire

Reparații pardoseli

Inca din anul 2011, ne ocupam de reconditionarea pardoselilor betonate vechi. In acest sens, detinem utilaje de slefuit/lustruit betoane marca HTC – Suedia, iar cu ajutorul lor, iti garantam ca vom da o viata noua pardoselii tale betonate.

HTC Superfloor este un concept revolutionar prin care betonul capata stralucire, rezistenta si durabilitate. HTC Superfloor se obtine prin slefuirea betoanelor cu segmenti diamantati HTC: se fac mai multe treceri cu diferiti segmenti diamantati HTC pana cand se obtine suprafata pe care tu ti-o doresti.

HTC Superfloor este disponibila in 4 versiuni: Platinum, Gold, Silver si Bronze.

Locul experţilor în lucrări de aplicare a pardoselilor industriale

Reconditionam suprafete betonate deteriorate cu ajutorul mortarelor speciale

Tratarea detaliilor tehnice ale unei pardoseli epoxidice, cum ar fi sigilarea rosturilor, plintelor, reprezintă 10% din costul întregii lucrări, dar dacă sunt prost proiectate și construite, acestea determină 70% din defecțiunile apărute în timp.

Asigurarea unui finisaj rezistent pentru pardoselile pe bază de rășini poate să necesite utilizarea de produse asociate destinate să producă finisajul perfect.

Echipa noastră specializată oferă soluții complete pentru pardoseli industriale, adaptate nevoilor fiecărui spațiu. Utilizăm tehnologii de ultimă oră și materiale de înaltă calitate pentru a asigura rezistență, durabilitate și un finisaj estetic superior.

Serviciile noastre includ:

  • Aplicare de rășini epoxidice: Ideal pentru spații care necesită o rezistență mare la substanțe chimice și ușurință în curățare.
  • Șlefuire diamantată: Perfecționăm betonul existent, asigurând o suprafață netedă și pregătită pentru orice tip de finisaj ulterior.
  • Pardoseli elicopterizate: Oferim servicii de finisare a betonului pentru a obține o suprafață extrem de rezistentă și estetic plăcută.
  • Beton amprentat: Creăm suprafețe cu aspect de piatră, cărămidă sau alt design natural, combinând funcționalitatea cu estetica.
  • Reparatii și recondiționări: Intervenim rapid pentru a repara și recondiționa pardoselile deteriorate, restabilindu-le aspectul și funcționalitatea.

Fiecare proiect este o dovadă a angajamentului nostru pentru excelență.

1.Plintă din rășină

Plinta din rășină aplicată între perete și pardoseală este capabilă să satisfacă nevoile de curățare și igienă necesare pentru pardoseli în medii unde este necesară o curățenie impecabilă, cum ar fi domeniul medical-sanitar (spitale, săli de operații etc.), industria alimentară și farmaceutică, reglementate de legislația actuală.

2.Sigilarea rosturilor

Pe o pardoselă epoxidică, toate îmbinările prezente în pardoseala de beton subiacentă sunt de obicei repetate. Când stratul de rășină este polimerizat, îmbinările sunt tăiate și curățate imediat prin aspirarea prafului. Apoi este introdus un cauciuc poliuretanic expandat după care urmează aplicarea sigilantului poliuretanic bicomponent.

3.Tratare și refacere rosturi

Rosturile de lucru determinate prin proiect, trebuie executate și întreținute corespunzător. Procesul de degradare a pardoselilor începe cu precădere în zona rosturilor neprotejate corespunzător. La trecerea mijloacelor de transport marginile rosturilor sunt supuse la eforturi deosebite, provocând uzura acestora manifestată prin fisuri din ce în ce mai lungi și adânci. Dacă nu se intervine asupra acestora cu diverse reparații și nu se păstrează funcționalitatea lor și după aceasta, este posibilă apariția defectelor prin rupere necorespunzătoare, sau chiar apariția fisurării dalelor din beton adiacente.

ITAL VALSANA intervine prin tratarea și refacerea rosturilor cu o combinație echilibrată de materiale de umplutură din cuarț și rășină epoxidică sau metacrilată pentru reparațiile pardoselilor din beton. Rosturile de lucru determinate prin proiect trebuie executate și întreținute corespunzător.

Pentru clientii nostri, executam reparatii ale fisurilor si crapaturilor aparute la suprafetele betonate, folosind mortare epoxidice sau alte mortare speciale.

3.ITAL VALSANIA

Echipa ITAL VALSANIA executa pardoseli elicopterizate si pentru silozuri, spatii de depozitare si hale de productie.

Totodata, venim in intampinarea nevoilor tale cu executarea platformelor cu beton rutier pentru drumuri si platforme logistice.

Aplicam sau inlocuim rigole de scurgere din fonta pentru parcari sau hale industriale.

Echipa ITAL VALSANA executa si pardoseli epoxidice, pardoseli poliuretanice, pardoseli decorative, pardoseli antistatice sau pardoseli epoxy 3D.

Executam pardoseli epoxidice antiderapante (ideale pentru industria de transare a carnurilor, abatoare etc.);

Executam vopsitorii epoxidice pentru pereti, care sunt foarte utile in industria alimentara, sistemul medical, laboratoare de productie, oferind extra protectie;

Aplicam sape autonivelante, reconditionam rosturile de dilatare, fisuri sau crapaturi noi aparute in pardoseala;