SERVICII

PARDOSELI ELICOPTERIZATE

De peste 16 ani, executam orice tip de pardoseli elicopterizate pentru clientii nostri.

Cum stii ca ai nevoie de pardoseli elicopterizate?

Pardoselile elicopterizate cu cuart sunt ideale pentru curti, garaje, hale industriale, depozite, parcari subterane si supraterane, spalatorii auto, adica toate acele locuri unde traficul este intens sau conditiile meteo pot pune probleme.

Echipa ITAL VALSANIA executa pardoseli elicopterizate si pentru silozuri, spatii de depozitare si hale de productie.

Totodata, venim in intampinarea nevoilor tale cu executarea platformelor cu beton rutier pentru drumuri si platforme logistice.

REPARATII BETOANE

Inca din anul 2011, ne ocupam de reconditionarea pardoselilor betonate vechi. In acest sens, detinem utilaje de slefuit/lustruit betoane marca HTC – Suedia, iar cu ajutorul lor, iti garantam ca vom da o viata noua pardoselii tale betonate.

HTC Superfloor este un concept revolutionar prin care betonul capata stralucire, rezistenta si durabilitate. HTC Superfloor se obtine prin slefuirea betoanelor cu segmenti diamantati HTC: se fac mai multe treceri cu diferiti segmenti diamantati HTC pana cand se obtine suprafata pe care tu ti-o doresti.

HTC Superfloor este disponibila in 4 versiuni: Platinum, Gold, Silver si Bronze. Contacteaza-ne acum si afla mai multe despre fiecare!

Pentru clientii nostri, executam reparatii ale fisurilor si crapaturilor aparute la suprafetele betonate, folosind mortare epoxidice sau alte mortare speciale.

Aplicam sau inlocuim rigole de scurgere din fonta pentru parcari sau hale industriale.

RASINI EPOXIDICE

Din anul 2011, suntem profesionistii tai in aplicarea rasinilor epoxidice.

Cum se realizeaza aceasta tehnica?

Mai intai, se pregateste stratul suport. Pregatirea stratului suport se face prin slefuirea cu ajutorul utilajelor HTC a suprafetelor betonate. Astfel, se obtine o suprafata curata, iar porii se deschid, lucru care ajuta la o ancorare foarte buna a sistemului epoxidic de pardoseala existenta. Reparatiile de rosturi sau fisuri se vor face numai daca este cazul, dupa care vom trece la aplicarea rasinilor epoxidice sau poliuretanice, care garanteaza o viata lunga pentru pardoseala ta.

Echipa ITAL VALSANA executa si pardoseli epoxidice, pardoseli poliuretanice, pardoseli decorative, pardoseli antistatice sau pardoseli epoxy 3D.

Ce alte servicii pe baza de rasini epoxidice iti oferim?

  • Executam pardoseli epoxidice antiderapante (ideale pentru industria de transare a carnurilor, abatoare etc.);
  • Executam vopsitorii epoxidice pentru pereti, care sunt foarte utile in industria alimentara, sistemul medical, laboratoare de productie, oferind extra protectie;
  • Aplicam sape autonivelante, reconditionam rosturile de dilatare, fisuri sau crapaturi noi aparute in pardoseala;
  • Reconditionam suprafete betonate deteriorate cu ajutorul mortarelor speciale;
  • Bonus: putem fixa placile de beton mobile cu ajutorul injectiilor de rasini;

MICROCIMENT

Microcimentul este o solutie ideala pentru o pardoseala moderna si usor de intretinut. Se aplica intr-o grosime minima de 3-4 mm, iar finisajul poliuretanic poate fi mat sau lucios si nu este alunecos.

Microcimentul poate fi aplicat si in plan vertical, pe pereti sau pe trepte.

Este microcimentul o solutie pentru tine?

Microcimentul este ideal atat pentru spatiile rezidentiale, cat si pentru spatiile comerciale, restaurante, spatii de birouri, holuri, bai sau magazine.

Pardoselile din microciment sunt rezistente la trafic si sunt usor de intretinut datorita sigilarii acestora cu rasina poliuretanica.

Iata caracteristici principale ale microcimentului:

– Rezistenta la pete, duritate mare;

– Se aplica foarte bine pe suprafetele de gresie sau beton, timpul de uscare este rapid, foarte rezistent la traficul pietonal, rezistent la agentii atmosferici;

– Se poate obtine o suprafata lucioasa, dar nu alunecoasa.