Servicii

Pardoseli elicopterizate

-Executam orice tip de pardoseala elicopterizata inca din anul 2003.

-Executam pardoseli elicopterizate cu quart pentru curti , garaje , hale industriale, depozite , parcari subterane si supraterane, spalatorii auto.

-Executam pardoseli elicopterizate pentru silozuri , spatii de depozitare , hale de productie

-Executam platforme cu beton rutier pentru drumuri si platforme logistice.

Reparatii betoane

Detinem utilaje de slefuit /lustruit betoane marca HTC – Suedia din anul 2011. Cu ajutorul lor putem reconditiona pardoselile betonate vechi .

HTC Superfloor este un concept revolutionar prin care betonul capata stralucire , rezistenta si durabilitate. Htc Superfloor se obtine prin slefuirea betoanelor cu segmenti diamantati HTC : se fac mai multe treceri cu diferiti segmenti diamantati HTC pana cand se obtine suprafata dorita de client.
HTC Superfloor este disponibila sub forma a 4 concepte : Platinum , Gold , Silver , Bronze.

Executam reparatii ale fisurilor si crapaturilor aparute la suprafetele betonate cu ajutorul mortarelor epoxidice sau alte mortare speciale.

Aplicam/inlocuim rigole de scurgere din fonta pentru parcari sau hale industrial.

Rasini epoxidice

Aplicam sisteme epoxidice inca din anul 2011.

Pregatirea stratului suport : suprafetele betonate vor fi slefuite cu ajutorul utilajelor HTC pentru a obtine o suprafata curata si pentru deschiderea porilor. Acest lucru ajuta la o ancorarea foarte buna a sistemului epoxidic de pardoseala existenta. Se vor face reparatii de rosturi sau fisuri ( dupa caz) dupa care vom trece la aplicarea rasinilor epoxidice sau poliuretanice.

Executam : pardoseli epoxidice, pardoseli poliuretanice , pardoseli decorative, pardoseli antistatice, pardoseli epoxy 3D.

Executam pardoseli epoxidice antiderapante ( ex. : industria de transare a carnurilor , abatoare etc.)

Executam vopsitorii epoxidice pentru pereti : foarte utile in industria alimentara, sistemul medical, laboratoare de productie .

Aplicam sape autonivelante , reconditionam rosturile de dilatare , fisuri sau crapaturi noi aparute in pardoseala.

Reconditionam suprafete betonate deteriorate cu ajutorul mortarelor speciale.

Putem fixa placile de beton mobile cu ajutorul injetiilor de rasini.

Microciment

Microcimentul este o solutie ideala pentru o pardoseala moderna si usor de intretinut . Se aplica intr-o grosime minima de 3-4 mm , iar finisajul poliuretanic poate fi mat sau lucios si nu este alunecos.

Microcimentul poate fi aplicat si in plan vertical, pe pereti sau pe trepte.

Microcimentul este ideal atat pentru spatiile rezidentiale cat si pentru spatiile comerciale , restaurante , spatii de birouri , holuri , bai , magazine.

Pardoselile din microciment sunt rezistente la trafic si sunt usor de intretinut datorita sigilarii acestora cu rasina poliuretanica.

Caracteristici principale ale microcimentului :

-rezistenta la pete, duritate mare , se aplica foarte bine pe suprafetele de gresie sau beton , timp de uscare – rapid , foarte rezistent la traficul pietonal ,rezistent la agentii atmosferici, se poate obtine o suprafata lucioasa dar nu alunecoasa.